top of page

 Hoe werkt het ?

Met dank aan Maximilian Robijns. 

Jij koopt en betaalt bij het begin van het seizoen het oogstaandeel wat het beste bij jouw situatie past. De boer koopt daarvoor zaden, compost en neemt de verantwoordelijkheid om zo goed mogelijk te zorgen dat jij als oogstaandeelhouder verzekerd bent van een ruime keuze aan gezonde groenten, kruiden, bloemen en (klein)fruit.

 

Als oogstaandeelhouder wordt de Beemstergaard ook een beetje van jou. Om te oogsten en om van te genieten alleen of met je gezin.

 

Jij hoeft niks te doen behalve  natuurlijk je groenten oogsten, wij plannen, telen en verzorgen de gewassen. Tenzij je gelukkig wordt van lekker in de grond wroeten dan ben je altijd welkom om te helpen.

 

Het seizoen beslaat ca. 30 weken van mei tot december en kan je dagelijks  groenten, kruiden, bloemen en (klein)fruit komen oogsten. Je krijgt bericht zodra het seizoen start. 

 

Bij het begin van het seizoen is de keus vaak iets minder, midden in het seizoen is er juist een overvloed. Zit het allemaal een beetje tegen door droogte, veel regen, slakken of ander onheil dan merk je dat in het aanbod , daar en tegen zit het mee , dan ga je met volle tassen naar huis.

bottom of page